Witte chocolade-kokos repen

Nog de beste wensen voor 2018! Mag dat nog..? Naast alle voorbereidingen voor de kerst, de feestdagen zelf, een vaste baan en bakken voor bakinglife was ik ook druk met een verhuizing (we zitten nog steeds tussen de ingepakte dozen). Wat er in resulteerde dat ik vorige week ziek was. Het was allemaal even te veel en te druk geweest. Ik had een flinke verkoudheid te pakken (die nog steeds niet over is) en was dus even uitgeschakeld. Maar nu gaan we weer volop aan de slag! Ondertussen geniet ik van deze witte chocolade kokos repen die lekker snel en makkelijk te maken zijn.

Witte chocolade-kokos repen

Bereiden: 10 min
+ min. 1 uur in koelkast

Benodigdheden:
  • 2 rijstwafels
  • 2,5 eetl geraspte kokos
  • ongeveer 135 g witte chocolade
Bereidingswijze:

Verkruimel de rijstwafels tot kleine stukjes.

Meng de kokosrasp er door heen.

Smelt de witte chocolade au-bain-marie.

Meng de gesmolten chocolade door het rijstwafel-kokos mengsel.

Bekleed een klein vierkant bakblik of ovenschaal met bakpapier.

Doe het mengsel in de vorm en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel.

Zet in de koelkast voor ten minste 1 uur.

Haal uit de vorm en snijd in repen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *