Snicker ijs

Zoals beloofd deel ik deze week een ijs recept met je. Snickerijs wel te verstaan. Zo lekker! 😍 en heel erg simpel te maken! Het weer wordt iets minder, maar wat mij betreft kan ijs altijd. Welke ijssmaak/combinatie zou jij nog weleens willen zien?

Snicker ijs

Benodigdheden:
  • 250 g griekse yoghurt
  • 2,5 el pindakaas
  • 1 el caramelsaus + een beetje
  • 15 g pinda’s, in kleine stukjes gehakt
  • 40 g melkchocolade, in kleine stukjes gehakt
Bereidingswijze:

Bekleed een bord met bakpapier en strijk hier de griekse yoghurt op uit.

Zet in de diepvries voor 1,5 – 2 uur.

Haal de bevroren yoghurt van het bakpapier af en breek in stukken.

Doe dit in een blender samen met de pindakaas en 1 el caramelsaus.

Meng tot een smeuige ijs massa.

Verdeel over 2 schaaltjes en strooi er nog een beetje caramelsaus over.

Verdeel de gehakte pinda’s en gehakte chocolade erover en smullen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *