Zoals beloofd deel ik deze week een ijs recept met je. Snickerijs wel te verstaan. Zo lekker! 😍 en heel erg simpel te maken! Het weer wordt iets minder, maar wat mij betreft kan ijs altijd. Welke ijssmaak/combinatie zou jij nog weleens willen zien?
Benodigdheden:
- 250 g griekse yoghurt
- 2,5 el pindakaas
- 1 el caramelsaus + een beetje
- 15 g pinda’s, in kleine stukjes gehakt
- 40 g melkchocolade, in kleine stukjes gehakt
Bereidingswijze:
Bekleed een bord met bakpapier en strijk hier de griekse yoghurt op uit.
Zet in de diepvries voor 1,5 – 2 uur.
Haal de bevroren yoghurt van het bakpapier af en breek in stukken.
Doe dit in een blender samen met de pindakaas en 1 el caramelsaus.
Meng tot een smeuige ijs massa.
Verdeel over 2 schaaltjes en strooi er nog een beetje caramelsaus over.
Verdeel de gehakte pinda’s en gehakte chocolade erover en smullen maar!