Oreo-frambozen-kokos chocolade reep

Opnieuw chocolade vandaag. Een zelfgemaakte chocoladereep welteverstaan, met oreo, frambozen en stukjes kokos! Hij is niet zo mooi strak als een echte reep, maar dat maakt niets uit voor de smaak. Wie van zoet houdt, loves this!

Oreo-frambozen-kokos chocolade reep

Voorbereiding: ongeveer 5 minuten
Bereiden: ongeveer 15 minuten
Koelkast: een hele nacht.

Benodigdheden:
  • 200 g pure chocolade
  • 3 oreo koekjes
  • 25 g diepvries frambozen
  • 15 g kokossnippers
Bereidingswijze:

Bekleed een langwerpig schaaltje of plastic bakje met bakpapier.

Smelt de chocolade au bain-marie.

Zodra de chocolade gesmolten is haal je de pan van het vuur en laat je dit een beetje afkoelen.

Breek ondertussen de koekjes in stukjes en maal de (nog bevroren) frambozen fijn in de keukenmachine tot kleine stukjes.

Meng de frambozen, de kokos en de koekjes door de chocolade en giet in de vorm.
Houd eventueel enkele frambozenstukjes, kokossnippers en stukjes koek over om de bovenkant van de chocolade mee te bekleden.

Laat opstijven in de koelkast.

Haal uit de vorm en je hebt je zelfgemaakte chocoladereep!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *