Omgekeerde ananastaartjes

Ready voor een nieuw recept? Bak dit weekend eens lekkere mini taartjes. Deze omgekeerde ananastaartjes bijvoorbeeld. Fijn om uit te delen en samen met anderen van te genieten! Enjoy en heb een fijn weekend!

Omgekeerde ananastaartjes

Benodigdheden:
  • 200 g boter
  • 200 g suiker
  • 1 tl vanillesuiker
  • snufje zout
  • 4 eieren
  • 200 g bloem
  • 1,5 tl bakpoeder
  • ongeveer 7 ananasschijven of anansstukjes
Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 160 graden.

Mix de boter, suiker, vanillesuiker en een snufje zout door elkaar tot een egale massa.

Voeg één voor één de eieren toe en mix telkens tot elk ei volledig is opgenomen.

Zeef de bloem en spatel deze samen met het bakpoeder voorzichtig door het beslag.

Vet een muffinvorm in of gebruik een siliconen muffinvorm. Snijd de ananasschijven in stukjes en leg deze op de bodem in de vorm.

Schep nu het beslag hierop en plaats de vorm in het midden van de voorverwarmde oven.

Bak ongeveer 30 minuten.

Smullen maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *