Het is weer tijd voor een nieuw recept! Geniet van deze chocolade-noten repen als tussendoortje of snack. Ze zijn ook gemakkelijk mee te nemen of uit te delen. Met wie ga jij hiervan genieten? Of waar neem jij ze mee naartoe?
Bereiden: 10 min
+ min. 1 uur in koelkast
Benodigdheden:
- 2 rijstwafels
- 2,5 eetl gemengde noten en rozijnen (studentenhaver)
- ongeveer 135 g melk chocolade
Bereidingswijze:
Verkruimel de rijstwafels tot kleine stukjes.
Meng de gemengde noten en rozijnen er door heen.
Smelt de melk chocolade au-bain-marie.
Meng de gesmolten chocolade door het rijstwafel-noten mengsel.
Bekleed een klein vierkant bakblik of ovenschaal met bakpapier.
Doe het mengsel in de vorm en druk stevig aan met de bolle kant van een lepel.
Zet in de koelkast voor ten minste 1 uur.
Haal uit de vorm en snijd in repen.