Choco flikken

Wat doe jij met restjes gesmolten chocolade? Ik vind het altijd zonde om dit weg te gooien, dus maak ik er meestal choco flikken van. Ronde chocolaatjes met een lekkere topping. Simpel en makkelijk en je verspilt geen chocolade. Hoe doe je dit? Easy peasy, lees maar ūüėČ

Choco flikken

Voorbereiding: 2 minuten
Bereiden: 5-10 minuten
Koelkast: minstens 1 uur

Benodigdheden:

  • Chocolade
  • Toppings (bv. Hagelslag, koekkruimels, noten etc)

Bereidingswijze:

  1. Smelt de chocolade au bain-marie.
  2. Leg een stuk bakpapier op een bord en maak hierop hoopjes chocolade. 
  3. Tik een paar keer met het bord op het aanrecht zodat de chocolade iets uitloopt en een mooi rondje vormt.
  4. Versier de flikken met toppings die je lekker vindt en zet een uur in de koelkast om hard te laten worden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *