Bonbons met witte choco-aardbeien crème

Jaa weer een nieuw recept online! Heerlijke bonbons met een witte choco-aardbeien crème 😍 hard van buiten en zacht van binnen. Deze wil je echt proeven!

Bonbons met witte choco-aardbeien crème

Benodigdheden:
  • 30 ml slagroom
  • 30 g witte chocolade
  • 7,5 g boter
  • Ongeveer 40 g aardbeien (bevroren)
  • 135 g melkchocolade
Bereidingswijze:

Smelt de melkchocolade au bain-marie en laat een beetje afkoelen.

Giet wat chocolade in een bonbon vorm en verdeel over de vormpjes. Giet het merendeel van de chocolade er weer uit. Er blijft chocolade zitten op de bodem en aan de randen van de vormen.

Laat dit zo’n 30 minuten opstijven in de koelkast.

Breng de slagroom aan de kook, zodra dit kookt smelt je de witte chocolade en de boter erdoor.

Laat dit afkoelen.

Maal de bevroren aardbeien fijn in een keukenmachine tot kleine stukjes.

Roer dit door het witte slagroom-chocolade-boter mengsel.

Haal de bonbon vorm uit de koelkast en verdeel het witte chocolade mengsel over de vormpjes.

Laat weer even opstijven in de koelkast en giet daarna de overige melkchocolade over de vormpjes.

Zet dit een nacht weg in de koelkast en haal de volgende dag de bonbons uit de vorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *