#1 Tadaa…!

Website

Tadaa! Hier istie dan, mijn officiële eigen website Sanne’s Baking Life! Eindelijk staat hij online. Wat heeft dat lang geduurd zeg!

Ik weet nog dat toen ik in maart jarig was, ik een enthousiaste post plaatste op social media dat mijn website nu écht bijna klaar was en waarschijnlijk nog vóór de Pasen online stond.. hmm, niet dus, het is nu bijna Kerst! Maar dat ligt geheel aan mezelf. Want wat heb ik me vergist zeg, in hoeveel tijd het wel niet kost om dingen netjes te zetten, mooi te maken en aan te passen. Al moet ik er wel bij zeggen dat ik dan ook heeel perfectionistisch ben.

Ik wilde de site graag helemaal zelf maken en omdat ik dit nog nooit eerder gedaan had, moest ik me eerst even verdiepen in hoe je zoiets nou eigenlijk doet. Ik vond een handige online stap voor stap video die ik grondig doorgenomen heb. Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk om een eigen website te maken met behulp van WordPress, zoals ik deed. Alleen het vullen van de website met content (zeker als je al heel wat content hebt) en het mooi maken van de lay-out, daar gaat nogal wat tijd in zitten. Verschillende keren heb ik dingen uitgeprobeerd, weer gewist, iets nieuws geprobeerd, weer gewist, om uiteindelijk tevreden te zijn en een week later toch weer te veranderen! That’s me. Het is nooit goed genoeg. Maar eens moet je dat loslaten. Veranderen of aanpassen kan altijd nog, ook als de site al online staat.

Voor nu ben ik heel tevreden en ook wel een beetje trots. Ik heb het toch maar mooi zelf gedaan en precies zo kunnen maken als ik zelf wil. Wie had ooit gedacht dat ik op een dag nog eens een website zou maken! Ik niet hoor.

Nu het grootste bouwwerk er op zit kan ik weer gaan bakken. Want het wordt wel weer eens tijd voor nieuwe recepten. Daar ben ik deze blog tenslotte voor begonnen, om recepten met anderen te kunnen delen. Dus, kijk rustig rond op mijn site en laat je inspireren. Laat je me weten wat je van de site vindt? Dat vind ik zeker leuk! En oh, zie je een typfout, een link die niet werkt of iets anders dat niet klopt, laat me dat dan ook weten, dan kan ik het tóch nog even veranderen 😉 Veel leesplezier!

Liefs, Sanne

2 antwoorden op “#1 Tadaa…!”

  1. Hoi Sanne, geweldig! Het eindproduct mag er zijn. Goed werk heeft tijd nodig en een prachtig resultaat opgeleverd. Openhartige verhalen en leuke foto’s, lekkere recepten.
    Veel succes verder met je plannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *